Каша с агнешко и чесън

вход през zajenata.bg
Каша с агнешко и чесън
admin
Добавена от: admin
9337
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 с.л. оцет
125 гр. масло
750 гр. агнешко месо
50 гр. брашно тип 500
10 ск. чесън стар
1 ч.л. червен пипер
2 гр. черен пипер млян

Месото се отделя от костите, нарязва се на късчета, залива се с 4-5 ч.ч. подсолена вода и се вари до омекване. Брашното се размива с малко бульон от месото и при непрекъснато разбъркване се разрежда с останалия бульон. След като поври десетина минути към кашата се прибавят месото, мазнината, червения пипер, счукания чесън, оцета, черен пипер и сол на вкус. След 10-15 минути ястието се отстранява от огъня.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft